Uuden haasteen toteutan ja teen sen pystypäin!

insta1

Hops pops! Ensimmäinen hientäyteinen viikonloppu on takana näyttelijäremmin kanssa ja pulkassa on myös päivä urhean taustatiimin kanssa. Olemme olleet harjoitusten alkaessa hiljaisia some-puolella, koska meillä on ollut kiire ja tulta hännänpäissämme. Nyt se on alkanut – yhteinen Pokémon matkamme!

Cast-puolen ensimmäiset harjoitukset tammikuun loppupuolella (24.-25.1.)

Ensin vuorossa oli näyttelijäpuolen treenikauden starttaaminen. Kokoonnuimme Pikku Huopalahden nuorisotalolla ja tunnelma oli katossaan, kun koko porukka pääsi viimein tapaamaan toisensa koko volyymilla. Kirsikkoina kakussa olivat tietenkin käsikirjoitus ja hahmot, joihin pästiin syventymään kunnolla ensimmäistä kertaa. Cast tuntui osuneen niin nappiin, kun porukka luki hahmojensa vuorosanoja ääneen. Tuli niin hyvä fiilis! Tässä otteita tunnelmiasta:

anna-01

Anna

Anna
Olin odottanut ensimmäisiä treenejä kuumeisesti, ja vihdoin päästiin koko porukalla touhuamaan. Luvassa oli osaksi samoja harjoituksia kuin pääsykoeviikonloppuna, mutta myös uusia juttuja tuli kokeiltua. Ensimmäisenä päivänä saimme lukea käsikirjoituksen raakaversion, ja heti kun olin saanut sen käsiini tiesin, ettei tästä voi tulla mitään muuta kuin eeppistä! Toisena päivänä saimme Viviltä tehotreenin ja kävimme hahmojen kimppuun: miten ne elehtivät, millaiset suhteet niillä on toisiinsa? Kummatkin päivät olivat todella hauskoja, ja odotan innolla sitä hetkeä, kun kohtauksia aletaan kunnolla harjoitella. Erityisesti jännitän rooliani Joyna – kohtauksesta on tulossa ihan mahtava! Toivon, että tästä tulee ikimuistoinen elämys myös katsojille.

may-01

May

May
Tätä oli odotettu! Päästiin viimeinkin vauhtiin koko castin kanssa ja koko viikonloppu olikin aikamoista pärinää! Lauantaina syvennyttiin vähän hahmoihin ja scriptiin, syötiin tosi hyvää ruokaa ja päästiin me vähän leikkimäänkin. Jokainen hahmo ja rooli tuntuivat sulautuvan näyttelijäänsä ja havahduin ihan siihen todellisuuteen että tähän on pistetty tosi paljon ajatusta ja vaivaa ja valinnat olivat aivan viimeisen päälle mietityt. Propsit siis tuotantotiimille jälleen! Sunnuntain (kevyt) rääkki oli paikallaan ja oli aivan ihanaa päästä vähän syvemmin pohdiskelemaan hahmokemiaa ja taustoja yms. Tästä tulee jotain SIIIISTIÄ, saattepa nähdä! 😉

timo-01

Timo

Timo
Vihdoinkin sain päästää itseni vapaaksi ajattelemaan hahmoani ja juonta. Ennen olin kieltänyt speculoinnin, jotten mieltäisi hahmoani erilaiseksi kuin se onkaan. Vihdoin!, voin alkaa käpertää mieltäni hahmon ja tarinan ympärille ja tarkastella sitä eri suunnilta ja pohtia erilaisia tilanteita ja vaikka mitä! Se onkin tarpeen, viikonlopun eri harjoituksissa sain muistutuksen siitä, ettei hahmoon astuminen tapahtunutkaan sormia napauttamalla. Otan haasteen vastaan innolla.

timja-01

Timja

Timja
Juoni on nyt selvillä! (Emme tosin kerro sitä vielä teille, höhö.) Pääsimme myös syventymään rooleihimme. Loppupuolella viikonloppua oli mahtaa nähdä, miten ympärillä kulki yhtä sun toista ihmistä ja selkeästi tunnistettavaa pokémonia, ja kuinka itsekin oli melkeinpä muuntautunut pokémoniksi!

valitutlapset

Valitut lapset – treenikausi on korkattuuu!~

Crew-päivä sunnuntaina 8.2.2015

Yksi viikonloppu ehti olla välissä ennen kuin Valitsen sinut!-musikaalin crew kokoontui tuotantotiimin perehdytykseen. Flunssakausi ja muut kiireet sai hieman katoa aikaan, mutta melkein kaikki löysivät paikalle. Musikaalimme taustatiimiin, eli crew-puolelle, lukeutuvat musikaalimme musiikki- ja tekniikkapuoli sekä puvustus- ja lavastuspuoli.

Kävimme käsikirjoituksen läpi crew -puolen kanssa niin, että sieltä vielä erityisesti poimittiin heidän kannaltataan tärkeitä pointteja, kuten esim. tiettyjen hahmojen liikkunnallisuus ja sen soveltaminen puvustukseen, kohtauksien visuaalinen- ja äänimaisema ym. Kynät sauhusivat, kun muistiinpanoja tehtiin useammalle A4-paperille ja suoraan käsikirjoitukseen. Crew-tiimin asenne oli ihailtavaa ja odotamme jo innolla heidän suunnitelmiaan ja luonnoksiaan. Mahtavia ideoita lenteli ympäriinsä jo crew-päivänä, joten jotain todella mahtavaa on luvassa!

crew

Ensimmäisen Crew-päivän kokoonpano

Mitä nyt?

Puolet tuotantotiimistä ja suuri joukko muusta possestamme vaikuttaa tällä erää Desucon Frostbitessa ystävänpäivän tunnelmissa. Mutta muutamat meistä puuhaavat musikaalijuttuja tulevaa viikonloppua ja koko musikaalin treenikautta varten. Työnalla on mm. muutama koreografia, hahmojen syventämistä sekä käsikirjoituksen hiomista. Kuten alussa mainittiin, niin kiirettä ja tohinaa sekä touhua riittää. Mutta kivaa tämä on ja siksihän me tätä teemme!

Puhtaalta pöydältä aloittaminen tuntui pelottavalta ajatukselta, mutta cast ryhmäytyi nopeasti; innokas ja saman henkinen porukka tuntuu jo tutulta ja turvalliselta. On ollut ihanaa löytää joukko hymysuisia, taitavia ja nokkelia Pokémoneja ja niiden kouluttajia, jotka ovat lähteneet täysillä mukaan. Olemme tästä todella kiitollisia. Olette ihania. ❤

Ihanaa ystävänpäivää!

vivurewe

Terkuin: Vivu & Rewe

 

Jätä kommentti