Taltiointi ja mutkia matkassa

Moni jo varmasti kaipaillut videotaltiointia Valitsen sinut! -musikaalista. Taltiointi julkaistaan myöhemmin Youtube-kanavallamme, mutta valitettavasti emme tällä hetkellä pysty arvioimaan tarkempaa ajankohtaa.

pory-taltiointi

Taltioinnin kanssa on tullut vastaan monenlaisia mutkia ja vastoinkäymisistä aina tietokoneiden hajoamisesta muihin teknisiin ongelmiin. Kenties Porygon on aiheuttanut osan vaivasta, mutta emme pysty vahvistamaan tätä dataa todeksi. Muistakaamme myös, että taltiointia pystytään työstämään vapaa-aikanamme, joka on myös rajallinen.

Syytä huoleen ei kuitenkaan ole, sillä kaikki hyvä valmistuu aikanaan haasteista huolimatta. Taltioinnin lisäksi luvassa on myös muuta lisämateriaalia, jota lataamme kanavallemme ennen ja jälkeen virallisen taltioinnin julkaisun.  

Suuri ja lämmin kiitos kärsivällisyydestänne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s