Joukkorahoitus

vs-igg2016

igg.me/at/valitsensinut

Nyt on se hetki: musikaalin joukkorahoituskampanja on jälleen auki! Kuten edellisessä blogauksessa kerroimme, musikaalin tekemisestä koituu esityskaudellakin paljon kuluja muun muassa bensakustannuksien, puku- ja lavastekorjausten ja mikrofonien muodossa. Lisäksi meiltä on monesti kyselty musikaalin fanipaitoja – nyt ratkaisemme molemmat asiat yhdellä kertaa. Vois siis jälleen tukea tätä upeaa projektia!

Vastikkeina tarjoamme muun muassa kangasmerkkejä ja julisteita, ja uutena valikoimaan on lisätty musikaalin oma t-paita! Musikaalin Mew-logolla varustettu paita on saatavilla sekä mustana että violettina joko unisex- tai ladyfit-mallisena. Koska Pokémonin tekijänoikeuksien takia emme myy oheistuotteita, näitä vastikkeita ei saa mistään muualta kuin joukkorahoituksen kautta! Toisin kuin ensimmäisellä kerralla, kampanjalla ei ole enää tavoitesummaa tai deadlinea. Voit siis tukea meitä koko esityskauden ajan. Paidat kuitenkin tilataan jo kampanjan alkupuolen lahjoitusten perusteella, joten lahjoittamalla ajoissa varmistat saavasi juuri oikean koon, värin ja mallin.

Jos Paypalin käyttö mietityttää, ei huolta: teimme ensimmäisen kampanjan aikaan selkeät ohjeet Paypalin käytöstä. Paypal-tiliä ei siis välttämättä tarvitse, vaan Paypalin kautta voi lahjoittaa myös kortilla. Vastaamme myös mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin kampanjasta, joten ota yhteyttä!

Valokuva © Lotta Laajalahti | @ Mimicon, Mikkeli 2016

Valokuva © Lotta Laajalahti | @ Mimicon, Mikkeli 2016

4 Comments

 1. Apua apua! Miten teen lahjoituksen pankkikortilla? En osaa oikein käyttää tätä ja en omista Paypalia. Kiitos 🙂

  • Täältä löytyvät ensimmäisen kampanjan aikaan tekemämme Paypal-ohjeet:
   https://valitsensinut.net/2015/03/16/kuinka-lahjoitan/
   Erityisesti siis tuo kohta, jossa ensimmäisen kerran siirrytään Paypalin puolelle. Siinä on vaihtoehdot ”Log in to your PayPal account” ja ”Pay with a credit or debit card”, valitset siis tuon jälkimmäisen ja täytät siihen kortti- ja osoitetietosi 🙂

 2. Uteliaisuuttani kyselen, olisiko mahdollista julkaista tai lähettää sähköpostiin kuvaa tuotteistanne joita rahoitukseen osallistumisen kautta voi hankkia? Enimmäkseen kiinnostaisi nähdä miltä paitanne näyttävät.

  • Vastikkeiden kuvat löytyvät Indiegogo-kampanjasivultamme http://igg.me/at/valitsensinut
   Paidasta toki ei ole vielä valmista kuvaa koska niitä ei ole vielä tilattu, mutta niihin tuleva Mew-logo sieltä löytyy. Paitoja on saatavilla sekä mustana että violettina ja sekä unisex- että ladyfit-mallisina. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s