Tervetuloa pokémonien ihmeelliseen maailmaan!

Valitsen sinut! -musikaali seuraa edeltäjänsä Hopeanuoli!musikaalin jalanjälkiä. Hopeanuoli!musikaalin takana olleesta työryhmästä on lähtenyt kourallinen innokkaita tekijöitä toteuttamaan tätä uutta erillistä produktiota.

Tuotantotiimiimme kuuluu nyt:

 • Rewe (Hopeanuoli!musikaalin pääjärjestäjä, tuottaja, sanoittaja, käsikirjoittaja, roolina ”Smith”…)
 • Kibi (Hopeanuoli!musikaalin pääosan esittäjä, ”Hopeanuoli”)
 • Nani (Hopeanuoli!musikaalin näyttelijä, ”Hakuro”)
 • Lotta (Hopeanuoli!musikaalin äänenavaus- ja lauluvastaava, roolina ”Chūtora”)
 • Laura (Pitkäaikainen pokémon-fani, joka ei ollut mukana Hopeanuoli-prokkiksessa)

Musikaalimme toteutetaan vapaaehtoisvoimin ja non-profit -periaatteella. Tulemme hakemaan näyttelijöitä ja muuta osaavaa joukkoa, kun luova työ käsikirjoittamisen, sanoittamisen ja muun osalta on saatu valmiiksi. Alustavasti tämä hakuajankohta sijoittuu tämän vuoden loppupuoliskolle.

Esitysvuosi?

Esitysvuodeksi olemme kaavailleet vuotta 2016, sillä silloin Pokémon täyttää kaksikymmentä (20) vuotta. Haluamme juhlistaa juhlavuotta toteuttamalla mahdollisimman upean fanimusikaalin. Toiveenamme olisi, että voimme esittää musikaalin yhden tai useamman con/peli/anime/ym. -tapahtuman yhteydessä.

 Mistä musikaali kertoo? Mihin lähdemateriaaliin se pohjautuu?

Pokémonista on paljon erilaisia pelejä, animeja, elokuvia, mangaa ja vaikka mitä. Lähdemateriaalin runsaus antoi meille pitkälti vapaat kädet, sillä halusimme ammentaa useammasta lähteestä saadaksemme teoksestamme mahdollisimman monipuolisen.

Musikaalimme painottuu ensimmäisiin Pokémon-peleihin (Red, Blue, Yellow) ja animesarjan ensimmäiseen tuotantokauteen. Mukana on vahvoja vaikutteita myös elokuvista, mangasarjoista ja jopa villeistä teoriosta, joiden pohjalta olemme rakentaneet oman tarinamme. Tarinassa on tuttua ja turvallista, mutta paljon myös uutta ja yllättävää.

Jos musikaali perustuu moneen lähdemateriaaliin, niin kuka on päähenkilö?

reds-counterparts

Koska samasta hahmosta on olemassa jo lukematon määrä erilaisia versioita, niin päätimme lisätä tähän määrään vielä yhden. Musikaalimme päähenkilön nimi on kyllä Red, mutta hahmo on kirjoitettu musikaaliamme varten uudelleen. Hahmossa tulee olemamaan tuttuja piirteitä useilta esikuviltaan, mutta nähtäväksi jää onko häntä kuitenkaan ihan samasta puustä veistetty.

Toivottavasti tämä pieni esittely vastasi päälimmäisiin kysymyksiinne! Jos tämä vain herätti lisää kysymyksi – niin kysyä saa, ehdottomasti!

3 Comments

 1. Ho-hoo! Kuulostas mucho buenolta! d:D Jos pääseepi mukaan tähän mahtaisaan projektiin, niin tulisin toki mielelläni. Mulla on aika mukavast vapaa-aikaa ni kerkiin auttaa lavastuksissa, suunnittelussa, näyttelemisessä, laulamisessa ja muuten vaan myllin. >:D

 2. Vuurf, etusivun Facebook ja Twitter -linkit vievät höpsösti osoitteisiin: ”https://valitsensinut.net/www.twitter.com/valitsensinut” ja
  ”https://valitsensinut.net/www.facebook.com/valitsensinut”
  ___

  Mahtavuudelta tosiaan kuulostaa, mielenkiinnolla jään seurailemaan. :3

 3. Mahtava irea! Jos vaan huolitte mut, nii tuun enemmän ku mielelläni tälläseen eeppisyyten mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s