Joulukalenterin 22. luukku

Kuinka vaikeaa on piirtää Pokémoneja silmät kiinni, vasemmalla kädellä (kun on itse oikeakätinen) ja liikkuvassa bussissa? Noora otti haasteen vastaan. Nyt haastamme teidät tunnistamaan nämä Pokémonit!


Musikaalin Sabrina valloittaa joulukalenterin – TAAS! Mukana menossa myös Rewe, Linda ja Valtteri. Tällä kertaa luvassa on jos jonkinmoista mysteeriä ja jännyyttä, onhan enää kaksi yötä jouluun! Allekirjoittanut sai näet hyvän idean, joka piti tietysti heti laittaa testiin. Moni muistaa varmasti Pokémon piirretyistä tutut ”TUNNETKO TÄMÄN POKÉMONIN”-mainoskatkopätkät, eikös juu? Noh, päätimme laittaa omamme ja teidän tietämyksenne koetukselle!

Tämän luukun kaikki pokemonit on piirretty hyvässä seurassa, vasemmalla kädellä ja silmät kiinni. Lopputulos on kieltämättä välillä tunnistamaton, ja siitä syystä tämä on oiva seuraleikki vaikkapa jouluaattona, jos kuusen alla pyörii monia Pokémon-faneja.

Tässä vielä tarkemmat ohjeet Tunnetko tämän Pokémonin-peliin.
Tarvitset:
– Vähintään kaksi pelaajaa
– Paperia
– Kynän
– Hyvän muistin taskumonstereiden ulkonäöstä tai nettiyhteyden, jolloin voit surffata vaikkapa sivulle randompokemon.com

Generoi itsellesi satunnainen Pokémon salaa toisilta pelaajilta. Kun olet painanut mieleesi miltä otus näyttää, ota kynä siihen käteen, jolla kirjoitat ja piirrät huonommin, laita silmät kiinni ja ala piirtää! Muiden täytyy arvata mitä Pokémonia piirrät. Hauskemman pelistä saa, jos piirtäjä selostaa samalla (taskumonsteria sen kummemmin paljastamatta) mitä kehon osaa on parhaillaan tekemässä: ”No sillä on tämmönen pää ja semmoset killisilmät. Ja sitte tämmönen… röpelöinen häntä!” Jos olet superihminen ja piirrät kuin Picasso molemmilla käpälillä, ota kynä käteen niin kuin pieni lapsi ja anna palaa!

Tekstin alapuolella näette minun, Lindan ja Rewen piirtämiä Pokémoneja. Ei välttämättä uskoisi että näiden takana on ollut kolme yli kaksikymppistä naista. 😀

Lopuksi liuta omia tuotoksiani, jotka on piirretty edellisten ohjeiden mukaan, mutta vaikeustasoa on lisännyt heiluva bussi. Nyt SINÄ hyvä lukija pääset loistamaan tunnistamisessa!

Oikeat vastaukset huomisessa luukussa!

1 Comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s