Tuotantotiimi

Nimi: Ree ”Rewe”
Sijainti: Espoo
Tehtävä musikaalissa: Pääjärjestäjä (tuotanto, käsikirjoitus, sanoitukset jne.)
Nimirooli/t: Starmie, Violet

Olen se tyyppi, joka pitkään haaveili ja salaa suunnitteli Pokémon-fanimusikaalin tekemisestä ja tässä sitä nyt ollaan! Toimin Hopeanuoli!musikaalin pääjärjestäjänä molemmissa tuotannoissa ja elättelin saman aikaisesti toiveita uudesta produktiosta, joka kertoisi toisesta lapsuuteni tärkeimmästä jutusta eli Pokémonista. Sanoitin alustavia sanoituksia ja kirjoitin luonnoksia käsikirjoituksesta jo vuonna 2012, mutta hengähdystauko Hopeanuoli!musikaalin kaltaisen prokkiksen jälkeen oli paikallaan. Ennen kun julkaisimme Valitsen sinut! -musikaalin virallisesti tapahtuvaksi keväällä 2014, niin olin koonnut avukseni tuotantotiimin, sillä tiesin että tekemistä tulisi olemaan vielä enemmän kuin aikaisemmassa produktiossani.

Mutta kuka minä oikeastaan olen? Olen idearikas otus, jolla riittää ideoita, intoa ja rahkeita isojen ja haastavienkin projektien toteuttamiseen. Pidän videopelaamisesta, Dr.Pepperista, teestä, kauhuelokuvista, piirtämisestä ja monista jännistä jutuista mm. Pokémonista. Pokémon on tuonut elämääni paljon upeita ihmisiä, joita en muuten ehkä koskaan olisi tavannut. Musikaalissa toimenkuvani on se, että kaikki sujuu kuin vettä vain. Asioiden sujuminen vaatii paljon organisointia ja aikataulutusta ihan joka mutkassa, jonka päälle on vielä se luova puoli. Tehtävää on paljon, mutta näin mukavan porukan kanssa työskenteleminen on antoisaa ja en vaihtaisi sitä mihinkään!


Nimi: Laurarai-250
Sijainti: Espoo
Tiimi: Tuotantotiimi
Tehtävä musikaalissa: Tuotanto yms. käytännön järjestelyt, käsikirjoitus, sanoitus
Nimirooli/t: Arcanine, Lily

Pokémon on kulkenut elämässä mukana alusta alkaen eikä loppua näy – erityisesti anime ja videopelit ovat olleet tärkeitä Suomeen saapumisestaan asti. Tällä hetkellä isoin osa-alue elämässä musikaalin lisäksi on korttipeli, jossa olen toiminut jo monta vuotta liiganjohtajana ja turnausjärjestäjänä. Kutsuvat joskus Pokémon-diileriksi – kämppäni on täynnä pehmoja, figuja ja kaikkea mahdollista pikkusälää.

Puuhaan jatkuvasti kaikenlaista ja olen tottunut pitämään monet langat käsissäni yhtä aikaa, mutta sitoudun siihen mitä teen ja odotan samaa myös muilta. Toiminkin musikaalissa jonkinlaisena Rewen ylimääräisenä raajana ja hoidan kirjoituspuolen lisäksi kaikenlaisia käytännön järjestelyjä, kuten tilavarauksia, treeniruokailuja, rahoitusjuttuja… Musikaalin ulkopuolella opiskelen tietotekniikkaa ja harrastan muun muassa larppausta ja korealaista miekkailua.


Nimi: ViliinaViv_esittely
Sijainti: Helsinki
Tehtävä musikaalissa: Pääkoreografi
Nimirooli: Mew

Hei kaikki! Olen pieni ja pippurinen nuori nainen Helsingin sykkeestä. Monilla nimillä minua on kutsuttu, näistä muutamana mainittakoot intohimoinen, energinen ja aurinkoinen. Kannan titteliä porukan pahimmasta kuminaamasta. Olen Tekijä isolla T:llä; homma hoidetaan sata lasissa tai ei ollenkaan.

Tanssi, teatteri ja musiikki itseilmaisun muotoina ovat kulkeneet mukana läpi elämän. Tanssikengät löysivät tiensä jalkaan ensi kertaa nelivuotiaana, laulua harrastettu kuusivuotiaasta ja teatteria yhdeksänvuotiaasta. Koulujen saralla vaikuttajina ovat toimineet Kallion ilmaisutaidon lukio, Laajasalon kansanopiston Näty-linja, sekä nykyinen tanssiopistoni. Vapaa-aikaa liietessä kirjoittelen, urheilen (tanssisalin ulkopuolellakin!) ja luen omaksi ilokseni. Ja puhun, tosi paljon. Elämäniloisena optimistina tartun uusiin haasteisiin valmiina niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin – elämässä pitää olla jännitystä!


Nimi: NaniNani_esittely
Sijainti: Tampere
Tehtävä musikaalissa: Tuotantotiimin jokapaikanhöylä
Nimirooli/t: Poliwhirl, Daisy

Moikka moi! Meikä on Nani ja erilaiset projektit ja uudet kokemukset ovat elämäni suola. Sen takia olenkin tunkemassa lusikaani joka soppaan! Vapaa-ajastani suurimman osan vie musikaali, tanssiryhmä Hitode Army, cosplayryhmä Moi’s ja liuta kaikenlaista muuta mukavaa projektia ja harrastusta. Graafiseksi suunnittelijaksi valmistun keväällä 2016.

Kaikenmaailman nördeily on lähellä sydäntäni: conitan, luen sarjakuvia, katson animea, pelailen videopelejä, pöytäroolipelaan, keräilen asioita, piirtelen… Pokémon taasen on minulle tärkeä asia, joka on ollut mukana lapsuudestani tähän päivään saakka. On mahtavaa, että pääsen taas tekemään fanimusikaalia ja vieläpä näin rakkaasta aiheesta! Ja oleellinen tietohan on toki myös että lempipokémonini on tällä hetkellä Sylveon. ♥
Twitter on paras! @nanilinsky


Nimi: Kibikibi_esittely
Sijainti: Turku/Åbo
Tehtävä musikaalissa: Taistelukoreografiat, fyysinen ilmaisu
Nimirooli: Joey

Böö! Minua kutsutaan Kibiksi (ei ristimänimi, mutta Kibiin reagoin näissä piireissä parhaiten) ja olen opintojani aloitteleva yleisen historian opiskelija Turusta. Musikaalin tekijätiimiin päädyin jatkumona Hopeanuoli!musikaalin kautta.

1993. Mies. Lempijuoma jotain, missä hiilihappoa ja inkivääriä. Aivastan, jos syön liian tummaa suklaata. Lintubongari. Olen veisannut Ruotsin prinssi Danielille kaverini säveltämän ja itse sanoittamani balladin ruotsiksi. Siitepölyallergikko. Nintendo-pelaaja. Coniskenessä pyörinyt lavoilla silloin tällöin ainakin cosplay-esityskilpailujen merkeissä. Pitkät auringonlaskukävelyt rannoilla menettelee. Sporttiset Tentacoolit ottakee yhteyttä.

Musikaalissa haluan uskotella itselleni keskittyväni fyysiseen ilmaisuun ja kehonkäyttöön.
Lempipokémonini on Quagsire. ( ・ ‿ ・)


Nimi: Lotta ”Koala/Pippinen”lotta-250
Sijainti: Winchester (kesällä Virolahti)
Tehtävä musikaalissa: Kappaleiden sovitus, laulu, näyttelijäntyö

Hei vaan!
Olen mitä ilmeisimmin yksi tämän musikaalin vanhimmista, mutta henkinen ikäni onkin sitten jotain ihan muuta.. Opiskelen tällä hetkellä näyttelijäntyötä Englannissa ja siinä sivussa klassista laulua. Tehtäväni musikaalissa on sanojen istuttaminen (ja näiden lausumisesta nipottaminen) melodiaan, näyttelijäntyön harjoitteiden vetäminen kunhan Suomeen palaan kesäksi sekä hienoinen ohjaustyö myöskin näyttää olevan valikoimassa. Rakastan kaikkea esiintyvää taidetta, niistä mikään ei ole toista tärkeämpää ja kaikki lajit kulkevat käsi kädessä! Mitäpä musikaalin laulut olisivatkaan ilman näyttelijäntyötä, ohjausta, sovitusta, puhumattakaan upeata taustatiimin työstä! Kun ensimmäisistä alkuihmetyksistä päästään loppuun pukujen, valojen ja yleisön kanssa lavalle, tunne on mitä huumaavin! Olen saanut tästä nauttia myös aikaisemmassa työpaikassani pukijana ja pukuhuoltajana Suomen Kansallisoopperan ja -baletin parissa; maltti ei kuitenkaan riittänyt jäädä lavan taakse, joten tässä sitä opiskellaan omaa tietään sinne lavalle asti! Harrastan tässä ohessa myös lukemista, elokuvia, lenkkeilyä, cosplayta, sarjakuvia, neulomista, tai chita ja butōa. Jos minun pitää valita, mikä pokémon itse olisin, se olisi varmasti Entei.

1 Comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s