Näyttelijät

Useimmilla näyttelijöillä on nimiroolinsa lisäksi myös useita Pokémon- ja muita taustarooleja.

Nimi: Ville-Veikko ”V-V”VV_esittely
Sijainti: Helsinki
Nimirooli: Red

Moi! Mä oon V-V ja tän musikaalin päähenkilö Red!

Se taisi olla viime vuoden Traconissa, kun huomasin seinällä tästä musikaalista kertovan flyerin. Enpä sen nähtyäni voinut muuta ajatella kuin, että tonne mun on päästävä! Pokémon kun on ollut iso osa mun elämää lapsesta saakka. Uuden kokeminen on mahtavaa – varsinkin silloin, kun sitä pääsee tekemään jotain näin hienoa ja ainutlaatuista näin mielettömän upean porukan kanssa!

Oon ollut aina melko taiteellinen persoona; pienestä pitäen on ollut joko kynä tai soitin kädessä. Tärkein asia elämässäni on kuitenkin laulaminen, jota on tullut harrastettua niin omaksi kuin muidenkin iloksi siitä lähtien kun muistan asioita. Näyttämölle astuin kunnolla ensimmäisen kerran Pohjalaisia-musikaalissa vuonna 2012.

Vapaa-ajallani harrastan laulamisen ja soittamisen lisäksi muun muassa cosplaytä, moottoripyöräilyä ja treenaamista. Nautin kauhuelokuvista, kielien opettelusta, ilon tuottamisesta sekä kaikesta mahdollisesta musiikkiin liittyvästä. Lempipokémonini? Valitsen sinut, Rayquaza!

Lopuksi sanon vielä, että te tuutte näkemään jotain todella eeppistä. Pokémon on paras! Ja musikaali!


Nimi: Riku ”Rikhart”Riku_esittely
Sijainti: Hämeenlinna
Nimirooli: Blue
Muut tehtävät: videointi & editointi

Morojes pöytää nääs! Kirjotus ei ikinä oo ollu meikäläisen juttu mutta yritetää ny ees jottai.

Mä oon Tampereen vahvistus sekä musikaalissa Redin kilpakumppani ja….ja…..ja musikaalista sain tietää Ropeconissa 2014. Mietin ”Pokemon-musikaali,hmmm, vois läpäl hakee” ja kappas kummaa, tässä sitä kirjotellaa esittelytekstii teille. Aikasempaa teatteritaustaa ei löydy ja laulamistakin on tullut harrastettua lähinnä karaokepiireissä. Harrastuksena kitaran soitto, laulaminen, pelaaminen ja videoiden editointi. Oon musikaalin hauskin ja multa löytyy porukan hauskimmat vitsit sekä karismaa on nii maan helkutisti….NOT.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
Ciao~


Nimi: May
Sijainti: Kirkkonummi/Espoo
Nimirooli: Misty

Minulla riittää vauhtia ja huonoa läppää!
Osaan olla tosi sosiaalinen ja puhun helposti liikaa, etenkin semmosista asioista mistä tykkään, eli peleistä, kosmologiasta, joistain sarjoista tai ruuasta. Pitelen myös porukan nuorimman titteliä.

Musikaalista sain tietää jostain päin internetiä, ja kiitän siskoani siitä että suostutteli hakemaan. Kun sain vastauksena ilmoituksen että pääsen koe-esiintymisiin, meinasi tulla melkein pupu pöksyyn mutta tässä nyt sitä ollaan, intopinkeenä kuin pieni possu aamiaisella! Tää porukka on ihan PARAS

Pokémonit ja teatteri ovat kummatkin semmosia asioita jotka on ollu mun elämässä niin pitkään kun jaksan muistaa, joten tää tämmönen kombinaatio se vaan loksahtaa kohdalleen.


Nimi: NooraNoora_esittely
Sijainti: Turku
Nimirooli: Sabrina

Meikä ansaitsi kylmän akan roolin, joten varokaa vain! Saatan ehkä puristaa itsestäni ulos myös piirroksia kiitokseksi anteliaille tukijoille, kih kah. Roolin ulkopuolella olen -91 syntynyt medianomi alunperin Porista, ja minulta juttu ei lopu kirveelläkään. En ole siis luonteeltani Sabrinan kaltainen jääpuikko, vaan ikihymyllä höystetty moottoriturpa jolla sokerina pohjalla käsittämättömän huonot vitsit.

Musikaalista kuulin alunperin eräältä ystävältä ja muistan kiljuneeni ääneen pelkästä ajatuksesta! Ja kuulemma jumalattoman lujaa…
Tämä uskomaton combo lapsuuden rakkaista taskuhirviöistä ja sielua kutkuttavista musikaaleista jäi pärisemään takaraivoon sellaisella voimalla, ettei ollut muuta vaihtoehtoa kun änkeä mukaan.

Taide ja ilmaisu yleensä ovat minulle sydämen asioita. Pääasiassa toteutan hämmentävää mielikuvitustani piirtämällä kaikille mahdollisille pinnoille ja energiani kulutan puhumalla nopeasti ja laulamalla kovaa. Olenkin aina tuhertanut ja kiusannut ihmisiä ulkoa opetelluilla kappaleilla, mut hei, jos jotain rakastaa niin sitä pitää tehdä! Heittäytyminen ja hauskanpito, näitä aion tuoda myös lavalle~

P.S Haamut ja psyykkiset monimonit on parhaita. ❤


Nimi: TimoTimo_esittely
Sijainti: Tampere
Nimirooli: Giovanni
Muut tehtävät: taistelukoreografi

Jaa minä? Mitäköhän sitä kertoisin… Tykkään kaikennäköisistä asioista, erityisesti mielenkiintoiset asiat ovat mielenkiintoisia ja kauheen moni asia maailmassa on mielenkiintoista. Pelaamista, lukemista, mangaa, roolipelejä ja muutama larppikin.

Tietojenkäsittelytiedettä Tampereella, räväkkää luonnetta sekä järkkymätöntä kokemustenkaipuuta! Unohtamatta miettiä välissä maailman suuria kysymyksiä, mihin ei koskaan saada vastauksia. Silloin tällöin innostun puhumaan korulausein, sillä maistuupa tyylitelty kieli kaunnihimmalta suussa kuin tavanomainen murre kotoseuduiltain.

Teatteritaustaa on jonkin verran ja jossain musikaalihakujen aikaan sitä tajusi, että totisesti, lavalle on tieni vievä, ”Jos en musikaaliin pääse, niin pitää liittyä johonkin muuhun teatteriporukkaan”. Musikaalissa pääsee vielä laulamaan ja tanssimaan! Ja aihe vielä näin rakas. Totisesti, aivan mahtavaa!


Nimi: Jonatan ”Joni”Joni_esittely
Sijainti: Helsinki
Nimirooli: Professori Oak

Eksyin musikaalin pariin Ropeconin seinustalla olleen flyerin kautta ja ennen kuin arvasinkaan olivat pääsykokeet ohi ja aloiteltiinkin jo ensimmäisiä harjoitteluja. Ryhmän porukkaan on vaikea olla tykästymättä, he ovat aivan mahtavia. Musikaali on tyylilajina uusi kokemus ja haaste toteutettavaksi, tässä oppi jatkuvasti jotain uutta. Olen n. kymmenen vuotta harrastanut näyttelemistä. Pokemon peleistä gen. 1 on lähimpänä sydäntä ja sitä tullut pelattua läpi monta kertaa. Go team Charmander!

Pidän kaikenlaisista peleistä aina lauta- ja videopeleistä pöytäroolipeleihin, jokunen korttipelikin mahtuu tuohon joukkoon. Nikkaroin puujalkavitsejä vähäsen väliä ja  luen paljon fantasiakirjallisuutta, olen myös toivoton kuunnelmafantasti. Puhun suomen lisäksi sujuvasti ruotsia, englantia ja espanjaa.


Nimi: AnnaAnna_esittely
Sijainti: Vantaa
Nimirooli: Hoitaja Joy

Tässä yksi musikaalin pinkkipäisistä animetytyistä, terve! Myös hullu kissanainen. Opiskelen suomen kieltä Helsingin yliopistossa, mutta en ainakaan myönnä nipottavani kieliasioista. Suomen lisäksi olen intoutunut japanin opiskelusta. はじめまして。

Laulaminen on ollut rakkain harrastus ja intohimo lapsesta lähtien, ja olenkin muun muassa käynyt laulutunneilla sekä laulanut bändissä. Muutoin vapaa-ajalla tykkään muun muassa pelata videopelejä, lukea, kirjoittaa, tanssia ja katsella huonoja Youtube-videoita. Lisäksi minua kiinnostaa avaruus, aikamatkustus, psykologia, filosofia, sukupuolentutkimus ja jatkuva itseni kehittäminen. Näytteleminen on vielä melko uusi aluevaltaus, mutta innostun siitä koko ajan enemmän. Lempipokemonini on Pikachu!

Olin jo kauan haaveillut pääseväni esiintymään musikaalissa. Kaveri vinkkasi minulle hausta, keräsin rohkeuteni ja pääsin kuin pääsinkin koe-esiintymisviikonlopun kautta mukaan castiin. Tunnetta ei voi sanoin kuvailla. Pokemon + musikaalit = the best thing ever. Näin mahtavan porukan kanssa tuntuu siltä, että voi toteuttaa mitä tahansa – vaikkapa omat unelmansa.


Nimi: Otso ”Falcon”Falcon_esittely
Sijainti: Helsinki
Nimirooli: Charizard
Muut tehtävät: taistelukoreografi

RAAWR, olen musikaalin lämminsydämminen ja tarvittaessa tulisenkin luonteen omaava Charizard!
Roolista irtonaisena hörhönä olen oikealta nimeltäni Otso, conipiireissä monet tuntevatkin minut taas Falconina. Auttajapersoona Helsingin suunnalta, intohimoinani cosplay, videopelit 80-luvulta nykypäivään, musiikki & laulaminen, sekä nörttäilyjutut, mitä opiskelen tietotekniikkaa.
Persoonana kokisin olevani vastaanottavainen; Paras juttu on innostusten jakaminen muiden kanssa ja itselleni uusista kuuleminen! Lempipokemonini? Kauhea päätös! Lemppariviisikkoon kuuluu Haunter, Raichu, Mewtwo, Raikou ja Gardevoir.

Musikaalissa roolin näyttelemisen lisäksi olen sellainen yleinen avustaja ja ideapankki, mitä nyt koko näyttelijäkaarti muutenkin. Cosplayn ja sen esityskilpailuskeneä noin vuodesta 2009 seuranneena omaan paljon ideoita erinäisten efektien ja taistelukoreografioiden toteutukseen lavalla; odotan aina innolla päästä soveltamaan niitä ja puntaroimaan, että keskustelemaan niiden toteutusmahdollisuuksista. Perheen puolelta pidempiaikainen teatteriskenen seuraaminenkin on varmaan tähän intohimoasiaan vaikuttanut.

Hmm, musikaalista sain tietää ystäväpiirin sekä tuotantotiimin kanavien kautta, mitä ehdin olla osana aikaisemmin osan porukasta tuottamaa Hopeanuoli!musikaalia. Pokémon on ollut äärimmäisen rakas asia ihan sen alkuvaiheista asti: Pelit, korttipelit, animaatiot, mangat, melkein kaikki siihen liittyvä. Ilmiö on täten myös vaikuttanut paljon harrastuksiini ja elämänvalintoihini; ei tähän pyrkimistä muun taustani kanssa siis kauan tullut mietittyä~
Musikaalimme on toteutustavaltaan vähän liberaalimpi, kuin mitä tavanomaiset teatteriproggikset – ja täten hyvin lämminhenkinen, mutta silti kuitenkin fiksusti järjestäytynyt. Haluan ajaa vastaavaa formaattia eteenpäin osana sitä ja löytää mahtavia kokemuksia tämän porukan ja rakkaan aiheen kanssa. Me tehdään jotain todella ainutlaatuista.

En malta odottaa päästä pitämään hauskaa lavalla työryhmämme ja yleisön kanssa-!


Nimi: NeeneeNeenee_esittely
Sijainti: Espoo
Nimirooli: Pikachu
Muut tehtävät: tanssikoreografi

Heipä hei. Hyvää iltaa. Puikkokorva seikkailee taas~ Olen musikaalin nopea keltainen sähköhiiri ja vastuualueisiini kuuluvat myös venytteleminen, pääkoreografin tulkitseminen sekä ketsupin riittoisuus treeniemme ruokailussa. Ihmiseliönä tykkään lukittautua huoneeseeni peiton ympäröimänä ja pelata videopelejä samalla kikattaen internetin ihmeelliselle maailmalle. Olen armoton piirtäjä ja tuhertelenkin kaikkea hienosta häröön. Musikaaliharkkojen ulkopuolella myös pakenen todellisuutta D&D:n maailmaan omalla sugoi ninjasoturillani. Ei, kyl mä tykkään liikunnastakin. Tulevaisuuteni toivottavasti sisältää opiskelua ja töitä 3D:n sekä pelien parissa. Kokis on elämä. Peace!


Nimi: Reta
Sijainti: Tampere
Nimirooli: Bulbasaur
Muut tehtävät: tanssikoreografi

Olen Reta, musikaalin kuriton Bulbasaur. Vauhdikas roolini takaa sen, etten ole lavalla juuri hetkeäkään paikallani! Treeneissä taas laitan muita ihmisiä liikkumaan johdollani, sillä olen yksi musikaalin kolmesta tanssikoreografista. Lisäksi olen vieläpä onnistunut haalimaan itselleni liudan pieniä sivurooleja tanssijana mahtavan nimiroolini lisäksi.

Taustalla minulla on pitkähkö matka siellä sun täällä teatterin parissa, välillä näyttelijänä ja välillä ohjaajanakin. Esiintyminen on minulle intohimon asia ja pyrin antamaan kaikkeni, jotta musikaalista tulisi mahdollisimman onnistunut.

Rakastan myös laulamista, esityscosplaykisaamista ja monennäköistä luovaa puuhailua, sekä kissoja, kahvia ja kaikkea värikästä. Tästä porukasta taidan olla se kaikkein eniten Pokémon-animea ahminut jäsen; läpikahlattujen jaksojen määrä on sellainen, että en ole enää edes ylpeä!


Nimi: NinjaNinja_esittely
Sijainti: Karjaa
Nimirooli: Lapras

Olen Ninja, musikaalin Lapras, minkä lisäksi useita sivurooleja. Hain musikaaliin mukaan, sillä rakastan musikaaleja, ja jos vain on tilaisuus olla mukana sellaisessa, en missään nimessä halua olla sitä käyttämättä! Sekä näytteleminen, laulaminen että tanssiminen on ihanaa, ja musikaalissa yhdistyvät nämä kaikki!

Opiskelen yliopistolla pohjoismaisia kieliä toiveenaani olla isona ruotsinopettaja. Kuluvan lukuvuoden olen kuitenkin viettänyt Karjaalla kansanopistossa yksivuotisella teatterilinjalla. Musikaalin lisäksi harrastan kuntosalilla käyntiä, kansantanssia ja kuorolaulua. Minulla on myös kaksi kissaa ja fretti, joiden kanssa puuhailen.

Tätä musikaalia tehdessä olen saanut tutustua aivan mahtaviin ihmisiin sekä moniin uusiin kokemuksiin. Treenien jälkeen on väsynyt mutta onnellinen. Innolla odotan jo esityskautta!


Nimi: NanaNana_esittely
Sijainti: Helsinki
Nimirooli: Eevee

Oon joulukuussa 2014 ylioppilaaksi valmistunut, työttömyyteen jo nyt kyllästynyt Korea-intoilija. Mulla on kahden veikan lisäksi 4-vuotias japaninpystykorvatytsi, joka meinaa mulle ihan hemmetisti, vaikka oonkin tajunnut olevani enemmän kissa- kuin koiraihmisiä.. :’3

Harrastuksiin kuuluu satunnaista piirtämistä, tanssimista, lukemista, korean opiskelua ja Pleikan tai Nintendon pelailua kyl joo kans. Ja töitä on hakusessa pk-seudulta!^^/
Korealaisia draamoja oon sen verran liikaa katsonut, että niistä on vahingossakin tarttunut hassuja äännähdyksiä, ilmeitä ja eleitä omaan olemukseen, ja koreaa tulee joskus möläytettyä suusta, mutta se on ihan hauskaakin, heh~ ^▽^”

Oon aina tykänny kaikenlaisista söpöistä ja värikkäistä otuksista, joten Pokemon, Lilo & Stitch, sun muut örkkimörkit on ollu ihan pienestä pitäen tosi rakkaita, ja niitä on tullut piireltyä ties kuin paljon kuten myös randomeita sarjakuvalehtiä, sekä huoneestani löytyy edelleen isoja pörröisiä pehmoleluja, höhö ;D
Musiikki on mulle törkeen tärkee juttu, mutta eniten musikaalissa tykkään näyttelemisestä. Sitä tuli harrastettua nuorisoteatterissa ja leireillä sekä lukiokursseilla jonkin verran, ja teimpähän teatteridiplominkin. K-pop -tanssicovereita on kyl myös ollut hupaisaa tehdä rakkaan ystäväporukan kanssa~♡


Nimi: Mikael ”Miksu/Brostoise”Miksu_esittely
Sijainti: Tampere
Nimirooli: Blastoise

Morjesta! Olen 92-syntynyt nuori mies Tampereelta. Valmistuin kokiksi syksyllä 2014 ja olenkin treeneissä häärinyt paljon keittiössä! Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten ja Pokémonien kanssa, joten muilta saamani lempinimi ”Brostoise” osuu kyllä kohdalleen 🙂

Teatteritaustasta sen verran, että kävin Tampereella ilmaisutaidon lukion, ja siellä pääsin näyttelemään useassa projektissa ja kehittämään ilmaisuani monipuolisesti.

Olen harrastanut partiota 7-vuotiaasta asti, soitan saksofonia ja kokemusta löytyy myös rukoilijasirkkatyylin kung fusta. Vapaa-aikanani hengailen kavereiden kanssa, pelaan videopelejä ja riichi-mahjongia sekä katson sarjoja ja animea. Minulla on myös 2 pikkuveljeä, jotka ovat minulle hyvin tärkeitä!

Pokémon on minulle rakas asia, olen pelannut Pokémonia siitä asti kun ensimmäiset pelit tulivat Suomeen. Lempipokémonini on aina ollut Charizard, mutta nyt Blastoisen roolin saatuani olen hämmennys, sillä arkkivihollinen onkin noussut lähelle sydäntä! Snorlax ja Empoleon ovat myös tosi cool! Kun kuulin että Pokémonista tehdään musikaali hyvällä porukalla niin pakkohan mukaan oli hakea!


Nimi: ViiviViivi_esittely
Sijainti: Espoo
Nimirooli: Cubone
Muut tehtävät: videoeditointi

Terve! Olen musikaalin pikkutassu ja toisen polven luupää. Siviilissä minut löytää puurtamasta koulunpenkillä tai puuhastelemasta milloin minkäkin projektin parissa. Musisoin, opiskelen kieliä ja väkerrän videotaidetta sekä nautin liikunnasta, teehetkistä ja tv-sarjamaratoneista.

Musiikkiluokan ja -opiston kasvatille esiintymislava on vuosien mittaan ehtinyt tulla tutuksi, muun muassa juuri musikaalien kautta. Koukutuin niin jokaisen projektin aikana syntyvään mielettömään yhteishenkeen kuin esityksen ensihetkien aikana virtaavaan adrenaliiniryöppyyn – tätä oli saatava lisää.

Bongatessani musikaali-ilmoituksen internetin ihmemaassa en epäröinyt hakuprosessiin lähtemistä hetkeäkään, ja tässä ollaan: mikäpä sen eeppisempää kuin olla mukana tekemässä musikaalia äärimmäisen nostalgisista taskuhirviöistä tällä porukalla (ja samalla kehittää ilmaisu- ja kuperkeikkataitojaan).


Nimi: TimjaTimja_esittely
Sijainti: Helsinki
Nimirooli: Marowak
Muut tehtävät: PULA:n apukäsi & musiikin transkriptio

Heii! Kallomamma täällä! Nimi on siis Timja, syntymävuosi -93, horoskooppi kalat, veriryhmä O-, kätisyys oikea ja mitä muuta tähän vielä keksiskään. Olen näitä tämän musikaalin todellisia musiikkihörhöjä: osaan soittaa puoltakymmentä eri soitinta jokseenkin sujuvasti, ja laulu sujuu sekä pop-jazzina että klassisena. Sisimmässäni olen kuitenkin ylikasvanut lapsi: luunuijan kun saan käteen, ensimmäinen tekoni on ruveta harjoittelemaan sillä jonglööraamista. Ja mikä tärkeintä, rakastan olla lavalla ja tehdä tämänkaltaisia mahtavia prokkiksia, musta on ihanaa jos saan jonkun hyvälle mielelle!
My English is fluent. Ich spreche auch Deutsch. Svenska kan jag också. 日本語も少し話します。


Nimi: Jani ”Cidi”Jani_esittely
Sijainti: Lahti
Nimirooli: Kadabra
Muut tehtävät: lavastaja

Hei kaikille! Itä-Suomen metsistä synnyiltäni olevana poikana itselleni seikkailut ja uudet kokemukset ovat elämän suola ja en pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Cosplayn kautta kiinnostuin esiintymisestä ja teatterista enemmän, jonka johdosta liityin paikalliseen harrastajateatteriin ja lisäksi nykyään opiskelen teatteritekniikkaa/lavastusta SAMI:ssa (Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto.).

Cosplayn ja teatterin lisäksi harrastan ammattikeilausta ja lenkkeilyä. Nykyisen elämäntilanteeni takia olen oppinut elämään hetkessä ja tarttumaan asioihin heti, jotta en myöhemmin kadu jonkin asian tekemättä jättämistä. Valitsen sinut! -musikaali on ainutlaatuinen kokemus, josta en halunnut jäädä mistään paitsi ja haluan antaa kaikkeni näyttelemisessä sekä lavastusten rakentamisessa siinä sivussa.

Yhtä pokemonia ylitse muiden ei minulla ole mutta sanotaan erääksi lempipokemonikseni Scyther. o/


Nimi: Anna ”Anzqq”Ansku_esittely
Sijainti: Helsinki
Nimirooli: Persian

Peace people! Porukamme toinen Anna olen joten kutsutaan Anskuksi. Haikara aikoinaan PK-seudulle tuonu joten täällä pesinkin koulunkäynnin oheella. Vapaa-ajallani sorrun animen ja mangan pariin sekä väsäilen kaverini kanssa cosplayta. Mieltäni myös nostavat musiikin kuunteleminen ja perässä laulaminen, no tai ainakin yrittäminen. Eniten kiksejä kyllä saan tanssimisesta mikä on ollut minulle jonkinlainen osa elämää. Nuorempana aloittanut voimistelun parissa mikä sitten sulavasti siirtyi ihan perus showtanssin pariin, ja tästä vahvimmaksi osaamisalueekseni. Eli siis tanssipainotteellinen ihminen olen. Teatteri- ja laulukokemuksein eivät ole mainitsemisen arvoisia…

VS!’stä sain tietää vahingossa Pop Cult dayssä, jossa jäin rupattelemaan tuotantotiimin jäsenien kanssa heidän edustus pisteellä. Idea moisesta yhdistelmästä sai kiinnostuksen liekin nopeasti syttymään, ja pienen epäröinnin jälkeen olinkin jo koe-esiintymisissä. Ja lopuksi myös mukana koko jutussa!

Olen todella jännittynyt tästä projektista, vaikka olemmekin jo kovaa tahtii vauhdissa! Innollani heittäydyn mukaan ja toivon oppivani uutta! Kaikki peliin ja kaikki irti!

Lempipokemon? ööö… Meowth!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s