Laulu, musiikki ja valot

Nimi: Suvi11733279_10205853835083880_533715275_n-ConvertImage
Sijainti: Espoo
Tehtävä musikaalissa: Laulutiimi (lauluopetus, kuoron johtaminen ja nuottien tekeminen)

Olen varmaankin porukan vanhimpia, -88 syntynyt musiikinpedagogi eli opettaja ammatiltani. Musiikki on elämäntyöni ja siksi innostuin kuullessani, että musikaaliin tarvittaisiin taitojani.

Minäpä laitan näyttelijät laulamaan hyvällä asenteella: Yksityislaulutunneilla säestän pianolla/ kitaralla laulajaa, viikonlopputreeneissä johdan koko kuoroa ja kotona aherran nuotinnusohjelman parissa. Olen huolehtinut myös kuoron taltioinnista, eli nauhoittanut näyttelijöitä yksitellen pienessä studiossamme, jotta saamme treeniäänitenauhoja ja esitykseenkin yhden acappella-biisin.

Millä asenteella itse olen mukana? Noh tietenkin 110%, koska olen ollut pienestä pitäen Pokémon-fani ja mikäs sen parempaa kuin päästä opettamaan mahtavia näyttelijöitämme käyttämään oikein lauluääntään lavalla.


Nimi: Siru
Sijainti: Kirkkonummi
Tehtävä musikaalissa: Laulutiimi (laulujen sovitus, lauluopetus)
Nimirooli: Jigglypuff

Olen tuore musiikkipedagogi ja minulla on laulukokemusta alalta kuin alalta yhteensä yli viisitoista vuotta. Olen käynyt myös CVT-kurssin, jota hyödynnän laulutunneilla. Tällä hetkellä laulan Unreality-kuorossa. Lisäksi olen saanut Espoon musiikkiopistosta laajan oppimäärän päästötodistuksen pääsoittimenani viulu. Olen osallistunut myös lukuisiin musiikkiteatteri-projekteihin jotka ovat suunnattu nuorille, koko perheelle ja lapsille. Olen kasvanut kiinni musiikkiin ja pidän esiintymisestä. Tanssikokemusta minulla on aikuisbaletista kolme vuotta ja lisäksi olen tutustunut joihinkin tanssilajeihini kuten hip-hop/street, ja nykäri. Tällä hetkellä olen muskariopettajana Lauttasaaressa ja Espoossa, nuorimmat ovat 0-6kk- vanhimmat kuusivuotiaita.

VS! –musikaalissa olen sellainen tsemppaava oranssi pallero, joka antaa yksityislaulutunteja sekä välillä johdan kuoroa, ja on Suvin apulainen. ”Tuki” ja ”tulkinta” –sanat ovat niitä, jotka kuuluvat jokaiseen opetuskertaan ja esitykseen, ja jonka olen jo toivottavasti takonut jokaisen laulajan päähän. Lisäksi huolehdin läpäri-karkeista, johon nakitin itseni. Jos paniikki tai väsymys iskee, pieni sokeri ja hetken pureskelu auttaa. Toimii ainakin minulla, ja näemmä karkit kelpaavat myös muille.

Lemppari pokemon on Pikachu, koska se oli aikoinaan kymmenen-vuotiaalle Sirulle hyvä esimerkki. Siru voi auttaa ja luottaa, mutta Sirua ei suljeta poke-palloon kun sitä ei tarvita. Tämän hetkiset: TV: Arrow ja Flash. Anime: Parasyte the Maxim ja Myriad Phantom world, musiikki: VS! –kappaleet (Yllätyyys!). Peli: Omega Ruby ja Eternal Sonata. Ruoka: Hasselbacka-perunat. Juoma: kokis ja tee. Sanonta: It always seems impossible until it’s done. Kiraboshi!


Nimi: ValtteriValtteri_esittely
Sijainti: Espoo
Tehtävä musikaalissa: Musiikkitiimi (äänisuunnittelu, musiikin sovitus, livemiksaus)

Olen nuori musiikinopiskelija, jolle Pokémon on ollut aina lähellä sydäntä. Hain musikaaliin näyttelijänä sekä muusikkona ja minut valittiin osaksi musiikkiryhmää ja miksaamaan tulevat esitykset.


Nimi: UnaUna_esittely
Sijainti: Helsinki
Tehtävä musikaalissa: Musiikkitiimi (livepuoli)

Heippa! Olen Una ja roolini musikaalissa on äänitimin avustajana toimiminen, etukäteen musiikki ja esityksissä live puolella. Opiskelen Stadin ammattiopiston äänilinjalla, joten tehtäväni sopii hyvin opintoihini.

Musiikki on aina kuulunut harrastuksiini ja on yhäkin tärkeä osa elämässäni! Harrastuksiini kuuluu myös muukin taidehäröily. Nuorempana viikonlopun kohokohta oli aina kun Pokémon tuli telkkarista ja vietin paljon aikaa Pokémon pelien ja omien Pokémonien luomisen parissa. Itseasiassa silloin unelma-ammattina oli ryhtyä hulluksi professoriksi ja luoda oikeita eläviä Pokémoneja!

Projektista lukiessani aikaisempi Pokémon fanini nosti taas päätään ja projekti muutenkin kuulosti aivan mahtavalta idealta! Ihanaa, että tälläisiakin projekteja löytyy ja saan olla mukana siinä!


Nimi: Joel
Sijainti: Espoo
Tehtävä musikaalissa: Musiikkitiimi (mikrofonit)

 


Nimi: Jere
Sijainti: Vantaa
Tehtävä musikaalissa: Musiikkitiimi

 
 


Nimi: Kauri
Sijainti: Turku
Tehtävä musikaalissa: Musiikkitiimi (livepuoli, ääniefektit)


Nimi: Ellen
Sijainti: Helsinki
Tehtävä musikaalissa: Valotiimi (valosuunnittelu)


Nimi: Janne
Sijainti: Espoo
Tehtävä musikaalissa: Valotiimi


Nimi: Pauli
Sijainti: Espoo
Tehtävä musikaalissa: Valotiimi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s