Joulukalenterin 19. luukku

Jouluinen Pokéskooppi

Nyt pääset katsomaan, mikä ensimmäisistä 151:stä Pokémonista olisit syntymäaikasi perusteella! Tämä Pokéskooppi kertoo myös luonteesi ja paljastaa, mitä tänä jouluna on odotettavissa.
– Anna/Joy

250px-006Charizard21.3.–19.4. Charizard
Luonne: Tulielementti tekee sinusta energisen, rohkean ja kilpailuhenkisen kuin Charizard. Sydämessäsi palaa vahva liekki, joka sulattaa tieltäsi kaikki esteet.

Tänä jouluna olet vaarassa kyllästyä, sillä kaikki tuntuu menevän totuttujen kaavojen mukaan. Kokeile siis jotain erikoista, esimerkiksi keksi uusi jouluperinne – saatat löytää joulutunnelman yllättävästäkin paikasta!

250px-001Bulbasaur20.4.–20.5. Bulbasaur
Luonne: Olet Bulbasaurin tapaan uskollinen ja itsepäinen. Rakastat luontoa ja kaikkea kaunista. Asenteesi on maanläheinen, mutta sinulla on myös taipumusta luovuuteen.

Jouluna haluat nautiskella, joten olet valmis ottamaan siitä kaiken irti. Hanki lämpimät sukat, suklaata, hyvä kirja ja nauti aattoillasta. Saatat saada ihanan lahjan yllättävältä taholta.

250px-132Ditto21.5.–20.6. Ditto
Luonne: Kuin Ditto, sinäkin pystyt tarpeen mukaan näyttämään itsestäsi monia eri puolia. Olet positiivinen, utelias ja aina valmis kokeilemaan uusia asioita.

Et osaa pysähtyä joulunakaan, vaan viiletät paikasta toiseen. Muista kuitenkin hengähtää, että jaksat kohdata seuraavan vuoden haasteet. Aattoyönä voit nähdä unen, joka paljastaa tulevaisuutesi suunnan.

250px-131Lapras21.6.–22.7. Lapras
Luonne: Erittäin intuitiivisena ja empaattisena ihmisenä samastut Laprasiin. Vedessä olet kuin kotonasi. Pidät seurasta, mutta yksityisyys on sinulle tärkeää.

Sinulle on tärkeää viettää joulua läheistesi seurassa. Tänä jouluna saat paljon kiitosta antamistasi lahjoista. Jos haluat yllättää rakkaasi iloisesti, leivo hänelle jotain herkullista.

250px-078Rapidash23.7.–22.8. Rapidash
Luonne: Kun tulet huoneeseen, se ei varmasti jää huomaamatta. Tulisen Rapidashin itsevarmuus suorastaan huokuu sinusta. Olet iloluonteinen, ylpeä ja lämmin ihminen.

Tänä jouluna kaikki ei menekään ihan niin kuin olet suunnitellut. Varaudu siis yllätyksiin! Yhteen asiaan voit kuitenkin luottaa: saat lahjaksi juuri sen, mitä olet eniten toivonut.

250px-115Kangaskhan23.8.–22.9. Kangaskhan
Luonne: Olet käytännönläheinen ja lojaali. Pidät kaikin voimin huolta rakkaimmistasi kuten Kangaskhan suojelee poikastaan. Vieraita kohtaan olet hieman varautunut.

Joulun alla koet jotain hyvin romanttista. Ehkä ihastuksesi ottaa sinuun yhteyttä tai kumppanisi järjestää sinulle ihanan yllätyksen. Ota siitä kaikki irti, sillä heti alkuvuodesta tuuli voi kääntyä.

250px-113Chansey 23.9.–22.10. Chansey
Luonne: Sinusta virtaa iloa ja rauhaa läheisillesi. Olet lämminsydäminen ja sovitteleva, etkä voi sietää epäoikeudenmukaisuutta. Chanseyn tapaan pidät harmoniasta.

Sinun on tehtävä tärkeä päätös ennen joulua. Se voi liittyä työpaikkaasi, opintoihisi tai läheiseen henkilöön. Kuuntele sydäntäsi ja harkitse tarkoin. Aattona voit sitten hyvällä omallatunnolla rentoutua.

250px-038Ninetales23.10.–21.11. Ninetales
Luonne: Olet niin mystinen, että harva aavistaa, miten intohimoinen tuli kätkeytyy Ninetalesin turkkisi alle. Kostonhaluisesta luonteesta huolimatta olet ystäville lojaali.

Olet ollut viime aikoina kiireinen ja stressaantunut, mutta jouluna pääset rauhoittumaan. Voisi olla hyvä yrittää sopia välit erään kanssa ennen vuoden vaihtumista. Aattona pääset ihanaan joulupöytään – älä unohda riisipuuroa, jos mielit mantelia!

250px-025Pikachu22.11.–21.12. Pikachu
Luonne: Olet yhtä sähäkkä kuin sähköhiiri Pikachu! Sinulla on energiaa vaikka muille jakaa, etkä pysy kauaa paikoillasi. Kaikki uudet ja hauskat asiat kiinnostavat sinua.

Tänä jouluna olet päätänyt tehdä jotain erikoista, ehkä lähteä matkoille tai viettää joulua yllättävien ihmisten seurassa. Käy aattona pulkkamäessä, niin saatat kohdata yllättävän henkilön.

250px-027Sandshrew22.12.–19.1. Sandshrew
Luonne: Kuin Sandshrew, sinäkin haluaisit joskus piiloutua maan alle muilta ihmisiltä. Olet itsenäinen ja vastuuntuntoinen. Olet myös valmis paiskimaan töitä saavuttaaksesi haluamasi.

Olet saanut kaikki tärkeät työt valmiiksi ennen joulua, joten voit huoletta ryhtyä joulunviettoon. Tänä jouluna taloudellinen tilanteesi paranee huomattavasti. Lisäksi saat suuren inspiraation, joka viitoittaa tien ensi vuodelle.

250px-149Dragonite20.1.–18.2. Dragonite
Luonne: Olet älykäs ja mielikuvituksellinen. Omintakeinen luonteesi viehättää monia, mutta joidenkin mielestä olet vähän kummallinen. Dragoniten tapaan rakastat muiden auttamista.

Sinua huolestuttaa jokin, mutta et kehtaa vaivata ketään murheillasi. Aattona saat kuitenkin hyviä uutisia. Jos jouluyönä näet yksinäisen tähden taivaalla, lausu toive. Se toteutuu varmasti ensi vuonna.

250px-134Vaporeon19.2.–20.3. Vaporeon
Luonne: Ymmärtäväisenä, empaattisena ja hellänä Vaporeonina olet rauhoittavaa seuraa. Sulaudut hyvin joukkoon kuin joukkoon. Nautit taiteellisista harrastuksista.

Pääset viettämään joulua kaikkein rakkaimpien ihmisten kanssa, ja hyvä niin. Muista soittaa tai lähettää tekstiviesti myös niille, jotka eivät ole paikalla. Huomaavaisuutesi palkitaan lähitulevaisuudessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s