Joulukalenterin 18. luukku

VS 18.luukku esittelykuva tyttiHeippa! ❤

Enää viikko jouluun ja myös uusivuosi lähestyy, joten ajattelin tässä luukussa juhlistaa jo myös vuotta 2016 pienen hupaisan ”glamourin” merkeissä. Olen tosiaan musikaalin vaaleanpunaisin ja pyörein Pokémon, diivojen kuningatar, Jigglypuff! Huvittavaa sinänsä muuten että kuudesta roolistani jopa neljä on pallomaisia ja kaksi vaaleanpunaisia…

Laulaminen on intohimoni myös hahmon takana ja halusin tehdä joulukalenteriin jotakin mitä hahmoni voisi tehdä, joten päädyin tekemään alla olevan videon. Kyseessä on osaksi uudelleensanoitettu a cappella eräästä toisesta sydäntä lähellä olevasta musikaalista… Jigglypuffin tyyliin!

Ennen kaikkea tämä oli amatöörimuusikolle hupaisa missio, joka inspiroi tekemään lisää covereita kanavalleni. Näette myös minut Chanseyna ihan lähitulevaisuudessa Valitsen sinut!-musikaalin sivuilla. Mutta nyt, nauttikaa tästä hupsusta videosta~

Säkenöivää joulun ja uuden vuoden odotusta toivottaen,

Tytti/Jigglypuff

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s