Joulukalenterin 13. luukku

Valoisaa Lucian- eiku Lugian päivää!

13. joulukuuta juhlitaan perinteisesti Pyhän Lucian päivää, jolloin kyseisen neidon uskotaan tuovan valoa talven pimeyteen. Mutta se siitä perinteestä! Tänään juhlimmekin Pokémon-hengessä Lugian päivää!

lugia_pieni

Nyt usea taskuhirviönsä tunteva saattaa jupista kaulukseensa ”mutta Lugiahan yhdistetään yleensä veteen ja lauluun”. Pyhpah, sanon minä! Allekirjoittanut ei voinut vastustaa enemmän tai vähemmän hyvää sanaleikkiä sisilialaisen pyhimksen ja legendaarisen pokémonin välillä. Hihhih!

Sabrinan ja monen muun taustamonin lisäksi olen yksi musikaalin graafikoista. Lugian päivän kortin muassa olen loihtinut esimerkiksi kaikkien musikaalia rahoittaneiden yhteisen kiitoskortin ja useita yksittäisille rahoittajille pian lähetettäviä kortteja.

Piirtäminen onkin minulla verissä ja ammatissa, mutta Lugiaa suhertaessani lähdin pois mukavuusalueeltani ja kokeilin täysin uutta tapaa piirtää. Lopputulos on mielestäni vähintäänkin jännittävä, ottaen huomioon, etten ole ennen kokeillut pastellimaalauksellista tyyliä piirtää tietokoneella.

noora

Tämän luukun takaa löytyy ”kylmä” nainen (aka Sabrina eli Noora)

Ihan samalla tavalla kuin tämän kortin parissa, olen musikaalin aikana päässyt kokeilemaan kaikenlaista uutta ja ihmeellistä! Näytteleminen ja laulaminen on minulle entuudestaan tuttua (musikaalissa olo tosin täysin uutta), mutta harjoituksissa on tullut koettua monia ensimmäisiäkin kertoja eri asioissa. Akrobatia-paja, taistelukoreografioiden harjoittelu ja intonaatio-paja ovat kaikki sellaisia juttuja, joita en ennen musikaalia ollut koskaan yrittänyt. Jälkimmäinen on omaa käsiaalaani, ja kaikki mikä edistää kehitystämme näyttelijöinä ja parantaa lopullisen musikaalin laatua onkin hyvin tärkeää ja jännittävää!

Nyt, kaikkien musikaalin parissa työskentelevien puolesta toivotan edes hieman lisää valoa joulunodotukseen ja kehotan uuden vuoden vaihduttua kokeilemaan jotain aivan uutta!

~ Noora ”Sabrina” Lindén

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s